Passa el cursor sobre els punts per veure-hi les descripcions
Fotomaton Cabina Premium frontal
CÀMERA FOTOGRÀFICA

La càmera fotogràfica DSLR professional garanteix la millor qualitat i detalls de les fotos.
LEDS (llums càlides)

Les teves fotos i vídeos amb la millor il·luminació possible.
PANTALLA TÀCTIL

La pantalla tàctil permet a l'usuari utilitzar la cabina ràpidament i fàcilment. D'aquesta manera, l'accés a les xarxes socials es converteix en un simple pas, ràpid i innovador.
IMPRESSORA

La impressora SUBDYE fa impressions professionals, d'alta qualitat i en pocs segons.
CORTINA / PORTA D'ENTRADA

Hi entres amb qui vulguis, i tanquem la cortina perquè tinguis tota la privacitat que necessites!
PLAFÓ FRONTAL PERSONALITZAT
El plafó frontal es pot personalitzar per donar a cada esdeveniment un estil diferent, també es pot optar per mantenir l'acabat blanc llis original.
MARC FRONTAL
D'IL·LUMINACIÓ LED
El marc frontal d'il·luminació LED pot canviar fàcilment les tonalitats de color per adaptar-se de la millor manera a l'ambient de l'esdeveniment.
PLAFÓ LATERAL PERSONALITZAT / ACRÍLIC
El plafó lateral es pot personalitzar per donar a cada esdeveniment un estil diferent, també es pot optar per mantenir l'acabat blanc llis original.
Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium Fotomaton Barcelona Cabina Premium

BA BOOTH - Cabina Premium
EL MÉS NOU PEL QUE FA A CABINES FOTOGRÀFIQUES!

DISPOSA D’UNA CAMBRA DE ALTA DEFINICIÓ, PANTALLA TÀCTIL FÀCIL D’USAR I UNA IMPRESSORA AMB SISTEMA SUB DIE PER A UNA IMPRESSIÓ NÍTIDA I VELOÇ, QUE ASSEGURA EL MILLOR RECORD DELS TEUS ESDEVENIMENTS.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS:

Il·luminació externa amb LEDS de color variable - Ofereix tres serveis: Photo Booth, Video Booth i GIF Booth - Cabina de fotografia, de vídeo i d’intercanvi de gràfics - Enregistrament de vídeo-missatges - Impressió de fotografies en diferents formats - Més privacitat per a l'usuari - Personalització parcial o completa de la cabina fotomaton - Personalització de les impressions fotogràfiques - Interactivitat amb la pantalla tàctil