Passa el cursor sobre els punts per veure-hi les descripcions
Fotomaton Barcelona Totem frente
CÀMERA FOTOGRÀFICA

La càmera fotogràfica DSLR professional garanteix la millor qualitat i detalls de les fotos.
PANTALLA TÀCTIL

La pantalla tàctil permet a l'usuari utilitzar la cabina ràpidament i fàcilment. D'aquesta manera, l'accés a les xarxes socials es converteix en un simple pas, ràpid i innovador.
LEDS (llums càlides)

Les teves fotos i vídeos amb la millor il·luminació possible.
MARC D'IL·LUMINACIÓ LED

El marc d'il·luminació LED pot canviar fàcilment les tonalitats de color per adaptar-se de la millor manera a l'ambient de l'esdeveniment.
Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem Fotomaton Barcelona Totem

BA BOOTH - TÒTEM
EL MÉS NOU PEL QUE FA A CABINES FOTOGRÀFIQUES!

DISPOSA D’UNA CAMBRA DE ALTA DEFINICIÓ, PANTALLA TÀCTIL FÀCIL D’USAR I UNA IMPRESSORA AMB SISTEMA SUB DIE PER A UNA IMPRESSIÓ NÍTIDA I VELOÇ, QUE ASSEGURA EL MILLOR RECORD DELS TEUS ESDEVENIMENTS.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS:

Captura amb angle variable - Il·luminació externa amb LEDS de color variable - Ofereix tres serveis: Photo Booth, Video Booth i GIF Booth - Cabina de fotografia, de vídeo i d’intercanvi de gràfics - Enregistrament de videomissatges - Impressió de fotografies en diferents formats - Personalització parcial o completa del tòtem fotomaton - Personalització de les impressions fotogràfiques - Interactivitat amb la pantalla tàctil - Fons publicitaris per a Photocall - Ocupa poc espai